Lyxliv i Dubai

Flighten med Emirates från Johannesburg till Dubai får 3 av 5 möjliga (egentligen 4 men de var inte villiga att sänka temperaturen lägre än 23 grader så det var väldigt varmt i kabinen). Planet var halvfullt vilket innebar att jag hade tre säten för mig själv och kunde ligga ned, det tackar ryggen för.
Väl i Dubai blev jag mött av en representant för hotellet för att sedan bli körd av en privatchaufför till hotellet. I resan ingick refreshing towel och äppeljuice, lyxen började redan här!
Hotellet "Madinat Jumeirah Mina Á Salam" sparar inte på lyxen. Tror aldrig jag blivit så uppassad någonsin, hinner knappt komma på att jag behöver något förrän jag har fått det jag ev. behöver. Städerskan kom precis och frågade om jag behövde något (hon var också här i morse). Kom inte på något så då fick jag en fransk specialtvål och ögongel, kanske jag såg trött och smutsig ut.

Efter att jag sovit två timmar för att ta igen lite förlorad nattsömn gick jag ned och tog del av den helt fantastiska frukostbuffén. Det var svårt att låta bli att äta sådant jag inte äter annars, allt såg så gott ut, men det får vänta till efter loppet.

Till hotellet hör en flera kilometer lång sandstrand. Där låg jag under ett parasoll i flera timmar och njöt av lugnet före stormen. Efter att jag fått nog av sand mellan tårna stötte jag på Uhrbom och Olof Södergård som var och spanade in hur lyxigt jag har det :).

All den här lyxen har gjort att jag knappt har haft tid att vara nervös.

En obehaglig upptäckt är att från att ha dividerat alla priser med nästan hälften i Sydafrika måste jag nu dubbla alla priser. Det kostar att ligga på topp!

Utsikten från min balkong, ett 7 stjärnigt hotell. Hur mycket lyx finns det?
Delar av hotellet.