Plan Ö

Jag hade högt flygande planer när jag signade upp till Kalmar förra hösten. Träningen flöt och ambitionen var att krossa mitt gamla 10:20-resultat från 2010.

Sedan dess har det mest flutit sirap under träningsbroarna. Inte så att jag inte har tränat, för det har jag ju. Mängdmässigt står jag ganska väl inne men nästan alla nyckelpass har uteblivit. Jag har nog med alla grejor ner till smålandskusten men vare sig fart eller fartuthållighet. Hängt läpp över det ett tag men det är ju inget att sura över egentligen - den träning som inte är gjord är inte gjord och blir inte mer gjord av att jag grinar över det. Det jag behöver nu är att förhålla mig till det jag faktiskt har.

Så hur ser en game plan ut när Plan A ersatts av Plan B, C, D och snart sagt alla bokstäver i de latinska, grekiska och kyrilliska alfabetena? Jag kommer ju till start iallafall, om jag nu inte blir tvärsjuk eller så - och det ska bli en ruskigt rolig, bra och jobbig dag i vattnet, på cykeln och i löparskorna. Ambitionen är att simma snyggt och lätt (antagligen tar det runt 1:15), cykla bra och med ett leende i åtminstone 30+ km/h, samt springa en mara på kanske 3:45. Det bör kunna ge en sluttid på lite under elva timmar.

Sen ska jag bryta ihop och ta nya tag mot säsongen 2017 och det ska bli kul det med. Det finns alltid ett efter.