cypern

fdas

Annonstips: Dags för löparna att upptäcka Cypern!

Att fotbollspelare haft Cypern, med det sköna klimatet, som favoritmål för sina träningsläger är välbekant. Såväl klubbar som landslag har genom åren utnyttjat den välkomnande atmosfären och de fina förutsättningarna. Nu är det löparnas tur!

Tord Grip Sport & Event erbjuder en prisvärd veckoresa i samband med den ledande löparfesten, Cyprus Marathon, som äger rum söndagen den 16 mars.

Allt om tävlingen som erbjuder 3 olika distanser; 10 km, halvmarathon och marathon, finns att läsa på www.cyprusmarathon.com. I paketresan ingår uppladdningsparty på lördagskvällen samt några sköna dagar efter loppet för lätt träning med duktiga ledare och sight-seeing i den historiska staden Pafos med nationalparken Akamas, Afrodites bad m.m.

För cirka 6.000 kronor får du direktflyg från Stockholm, transfer från Larnaca till hotellet samt del i dubbelrum under en hel vecka. Avresa den 13/3 och hemkomst den 20/3.

Skicka din e-postadress till [email protected] så får du fullständig information om dagsprogram, boendealternativ och priser.

www.cyprusmarathon.com