Gavelins nummerlappar på auktion

Lena Gavelins nummerlappar från Lidingöloppet och Tjejmilen går nu på auktion.
Utropspriset är 150 kronor per styck på nätauktionen Tradera och säljare är Ladies Circle 57, en organisation som säger sig syssla med charity och välgörenhet.

- Pengarna vi får in är till förmån för Barncancerfonden, förklarar kassören för Ladies Circle 57, Eva Norman från Skellefteå.
Ladies Circle finns i de flesta världsdelar. I Sverige har Ladies Circle ca 2000 medlemmar och 155 klubbar. Det är en mycket aktiv organisation där det gemensamma mottot är "Friendship and Service". Alltså vänskap, nätverksbildande men även Charity. När Ladies' Circle stiftades 1930 var ändamålet till en viss del välgörenhet och socialt hjälparbete. Målsättningen och ändamålet har förändrats en del genom åren men fortfarande verkar vi för att stödja och hjälpa i Sverige såsom internationellt. I år stödjer svenska Ladies Circle Barncancerfonden.

Lena Gavelins nummerlappar från Tjejmilen och Lidingöloppet är bara några av sakerna som Ladies Circle säljer på auktion. Bland de övriga auktionerna hinnar vi även signerade matchtröjor från AIK fotboll och Modo hockey.