Gör som Sven: Tyck till om träningen!

Har du tränat för Stockholm Marathon efter Anders Szalkais träningsprogram?
I så fall har du chansen att tycka till och berätta om hur det gick för dig. Kanske är det något som du tycker var speciellt bra, eller är det något som behöver förbättras i programmen nu när det snart börjar bli dags att sätta igång träningen för Stockholm Marathon 2003.

- Jag har fått många spontana kommentarer om träningsprogrammen på Marathon.se när jag varit ute på tävlingar, säger Anders Szalkai.
- Inför 2003 års lopp kommer jag att se över träningsprogrammen och därför skulle det vara bra att få ännu mer feedback. Bland annat skulle det vara intressant att höra lite exempel på hur mycket man har tränat innan och hur det kom sig att man började träna.
Träningsprogrammet för Stockholm Marathon 2002 var på 26 veckor och var uppdelade på fyra olika nivåer. I grunden kommer det att bli samma upplägg till 2003.
En som var mäkta nöjd efter årets Stockholm Marathon var Sven Lunnegård som
sprang sitt livs andra marathon:
-...förra året var den första och då kom jag in på 4:35:01. I år hade jag som målsättning att komma under 4 timmar, så jag följde Anders Szalkais madelhårda träningsprogram under 26 veckor.
Trots värmen i årets marathon så lyckades jag komma in på 3.59.08,mycket
tack vare den goda träningen. Hälsa gärna till Anders och berätta att hans upplägg fungerade till 100 procent och att jag är mycket nöjd."

Maila dina erfarenheter och kommentarer direkt till [email protected] så kommer de direkt till Anders Szalkai!

Träningsprogrammen på Marathon.se