SMS-service i Stockholm Marathon

Stockholm Marathon inför en helt ny, och mycket snabb, resultatservice till åskådare och supporters. Det handlar om SMS. När en löpare passerar 10 km, 21,1 km (halva loppet), 30 km och när löparen går i mål skickas ett SMS-meddelande med uppgift om löparens tid och placering.

Alla deltagare i Stockholm Marathon kan beställa upp till tre stycken SMS till släktingar, vänner eller andra som vill veta hur det går för löparen i Stockholm Marathon.
Namkab bjuder på denna service som är helt gratis både för deltagaren i Stockholm Marathon och för dem som tar emot SMS-meddelandet.
- För alla som följer Stockholm Marathon är detta en perfekt service. Nu blir det mycket lättare för dem som följer en speciell löpare att hålla reda på när han eller hon passerar Kungsträdgården eller springer i mål, säger Stockholm Marathons tävlingsledare Ulf Saletti.
- Det borde också vara en bra service för alla som ser loppet i TV.
- Det är kul att vi tillsammans med Namkab kan presentera den här nyheten i Stockholm Marathon.
Alla som är anmälda till Stockholm Marathon kan beställa denna SMS-service på internet: www.marathon.se/sms från den 27 maj till kl 12 den 8 juni.
Löparen använder då det lösenord som finns tryckt på startbeviset som alla deltagare får hemskickat. Beställningen kan även göras i Namkabs monter vid Stockholm Marathons nummerlappsutdelning den 7-8 juni.
Stockholm Marathon avgörs lördagen den 8 juni.