Nu kan Ann-Catrin åka bil till jobbet

Ann-Catrin Renström från Matfors i Medelpad vann första priset i Vår Rusets slogantävling. I helgen fick hon, i samband med Tjejmilen, mottaga sitt pris: en Seat Arosa värd c:a 90 000 kr.

Ann-Catrin sprang Vår Ruset i Sundsvall och deltog tillsammans med ytterligare 29 000 Vår Ruset-deltagare i årets populära slogantävling.
Här är den slogan som Vår Rusets jury ansåg vara den bästa:

Vår Ruset, gemenskap, folkfest och skön atmosfär
gör varje kvinna till en glad motionär.

- Det passade verkligen bra att vinna den här bilen. Jag arbetar på det nya casinot i Sundsvall, och det betyder obekväma arbetstider. Jag behöver en bil för att kunna ta mig till och från arbetet, förklarade Ann-Catrin Renström.
Lotta Westerlund från Billeberga i Skåne, som deltog i Vår Ruset i Malmö, kom tvåa i slogantävlingen. Även hon fick i helgen mottaga sitt pris, en veckolång resa för två personer till Barbados i Västindien.
- Vi har fyra barn. Jag och min man har inte haft möjlighet att resa på semester på egen hand de tio senaste åren, så den här resan är välkommen, konstaterade Lotta Westerlund.
Så är lyder Lottas slogan:

Ta av Vår Ruset del,
130 000 tjejer kan inte ha fel

Båda pristagarna var inbjudna till Stockholm tillsammans med sina män för att ta emot sina priser och för att uppleva Tjejmilen på nära håll.