Semester för Forum på Marathon.se

Marathon.se:s populäraste sidor tar en kort semester. Forum kommer att vara stängt 7-9 juni.
? Vi har hårt tryck på vår server och därför har vi beslutat oss för att ge Forum en kort men välförtjänt semester, förklarar webmaster Torbjörn Sköldefors.

Forum på Marathon.se är har blivit löparnas mötesplats på Internet. Här diskuteras lopp, träningsmetoder och allt som har med löpning att göra. Annat också för den delen, det lär finnas par som har hittat varandra på Forum - så visst är det en viktigt social funktion som anslagstavlan har.
Sedan starten (i sin nuvarande form) 1998 har det gjorts över 100.000 inlägg på Forum.
Det är ett tufft beslut för webmaster Torbjörn Sköldefors att stänga tjänsten:
- Vi hoppas att våra Forum-användare har överseende och förståelse. Trycket just nu är så hårt på alla våra tjänster, och för att det inte ska gå alltför långsamt eller bli stopp helt så stänger vi Forum under några dagar.
Den avancerade Forumtjänsten, med automatiska mail-svar, personliga inställningar och många olika rum tar stor kraft av den ColdFusion-server som driver alla Marathon.se:s avancerade tjänster. Med flera hundra samtidiga användare som väntas bli ännu fler under helgen optimeras nu Marathon.se för att ge service till Stockholm Marathon.