Bra skor över 1100 kr

Bra skor för löpare med god ekonomi (skorna i bokstavsorning).


Adidas Adistar Cushion 5
Vikt: 340 g
Pris: 1 300 kr

Här har verkligen Adidas lyckats med en sko! Denna modell får högsta betyg av testlöparna. Den rejäla dämpningen har uppskattats liksom den mycket komfortabla ovandelen. Alla som löpte i den här skon blev vän med modellen omgående. Alla löparna tyckte att modellen kändes lätt. Det enda negativa var att innersulan, rörde sig en aning.
Finns i herr- och dammodell.

Asics Kayano 13
Vikt: 355 g
Pris: 1 700 kr

Detta är en av de dyraste skorna på marknaden, och den håller måttet i alla avseenden! Testlöparna har sprungit många mil i denna sko och lämnar i stort sett enbart positiva omdömen. De enda negativa kommentarerna är att skosnörena är för korta och att skon börjar kännas lite hårdare redan efter 20 mil.
Finns i herr- och dammodell.

Brooks Trance 6
Vikt: 360 g
Pris: 1 499 kr

Trance 6 har löpts i många mil av testlöparna vilket är ett gott betyg. Alla löparna blev överraskade av att modellen hade löpkänsla trots den höga vikten. Trance 6 är gjord för löpare som behöver en stadigare sko.
Innan skon löpts in riktigt kändes en viss stelhet i framdelen. Löparna tyckte inte att skons design såg tilltalande ut. Säljs endast på Stadium.
Finns i herr- och dammodell.

Reebok Trinity KFS
Vikt: 330 g
Pris: 1 300 kr

En favorit bland Reeboks modeller. Trinity KFS klarade alla underlag bra, inklusive snö och is. Alla löparna blev vän med skon under testperioden, vilket inte var fallet med alla modeller. Trinity kändes mjuk och skön i ovandel och dämpning. Trinity KFS passar bra för löpare med bredare fot.
Finns i herr- och dammodell.

Saucony Triumph 4
Vikt: 350 g
Pris: 1 400 kr

En vinnare bland Sauconys modeller. Triumph 4, som var en succé i testet 2006, har blivit ännu bättre enligt löparna. Smidig, skön och lätt är några av kommentarerna, detta trots den höga vikten. För löpare som vill ha maximal dämpning och löpkänsla är detta rätt modell att springa i.
Finns i herr- och dammodell.