Tävlingen På steget (6)

Vart är vi på väg? Kolla in videon och gissa vart vi springer? Den här gången är vi utanför Sveriges gränser när vi söker en stad. Svara rätt och vinn ett par Asics-skor som du kan prova ut i en Löplabbet-butik! Ju fler ledtrådar du knäcker desto större vinstchans.

Tittartävlingen Spring! finns även i höstens femte avsnitt av Spring!
Kolla in inslaget, ledtrådarna har du även här nedan.
Skicka in rätt svar till [email protected] senast 15 november. Rätt svar presenteras på Marathon.se 16 november 2011.
Större vinstchans om du knäcker ledtrådarna nedan:

I århundraden har färjan över gränsfloden knutit ihop två länder. Vi ser tvilllingstaden på andra sidan när vi börjar vår löptur som går västerut.

Arenan och sportanläggningen i kommunen håller absolut högsta internationella klass och har blivit en favorit för många svenska fridrottare och tjejerna i det svenska fotbollslandslaget brukar turnera här.

Varje vecka under våren kommer svenska motionärer hit i specialchartrat plan för att springa, gympa och träna som bara skandinaver kan på semestern.

Bli inte förvånad om du på baren Nox träffar Kayo, Blossom, Martin Lidberg, ja till och med Petra Månström och Anders Szalkai har varit här.

Till Halmstad från vår startort är det 379 mil om man tar vägen som Susanne Johansson och Rune Larsson sprang i våras i ett löparäventyr som tog 71 dagar.

Vart är vi på väg? Vi söker en stad.

Mer om På steget - hösten 2011