Tre vinnare får nya Peregrine 7 Ice+

Olesia Claesson vill fortsätta njuta av löpningen även när det är halt ute, Monique Stalås Hörnsten är dödens trött på löpbandet och Eric Swärdh som bor i kalla Boden behöver verkligen ett par Saucony Peregrine 7 Ice+ om han ska klara sina planerade 8-10 mil i veckan.
Våra tre vinnare i tävlingen om Sauconys nya vintersko har olika vinnande motiv men alla tre är nyfikna och vill testa nya Peregrine 7 Ice+.

Det är många som är nyfikna på den nya vinterskon. På en vecka fick vi in nära 2000 svar i tävlingen att bli testlöpare. Det som lockat är förstås att ha fäste på vintervägar men slippa klappret från dubbar. Det är yttersulan med friktionsmaterialet Vibram ArcticGrip som ska ge det där trygga greppet. 
Med en ovandel i vattenresistent material klarar skon desutom lättare duggregn och snö. Ovandelen med flexfilm och svetsade förstärkningar ger minimal skavrisk samt att konstruktionen med TPU exo-skeleton ramar in foten för extra stöd och komfort.
– Passar bra både på stigar och lite ojämnare underlag men fungerar också bra på grus och vintervägar, är Löplabbets omdöme:

 

Så här motiverar våra tre testlöpare varför de vill prova nya Saucony Peregrine 7 Ice+


Eric Swärdh

Därför att jag bor i Boden/ Norrbotten där vintern har kommit och snö och is redan ligger på marken och gör så intill april. Skulle underlätta min satsning mot Ultravasan 90 och mina planerade 8-10 mil i veckan under vintern.

 

Här är skon som ska klara Eric Swärdhs många mil.

Olesia Claesson

Hade varit så underbart att fortsätta löpträna under vintern med mer trygghet i de nya skorna löpning ger mig mkt glädje, inspiration, den finns med i alla mina tankar, under alla dagar och under de flesta omständigheter. Jag delar gärna med mig med dessa känslor och upplevelser med min omgivning Vill inspirera andra och sprida det vidare!

Monique Stalås Hörnsten

Jag älskar att springa men tycker att det är dödens tråkigt att springa på löpband - så jag vill gärna vinna ett par Peregrine 7 Ice+ så att jag kan fortsätta att springa utomhus och njuta även när det är halt ute!

En sko att ge sig ut i oavsett väder för Olesia Claesson och Monique Stalås Hörnsten.

Saucony Peregrine 7 Ice+ finns att köpa hos Löplabbet: