Tre vinnare får nya Saucony Ride 10

Maria Bryhn, Patrik Nilsson och Eva-Marie Frösemo vinner nya Saucony Ride 10.

Eva-Marie Frösemo går på utseende och vill prova något nytt. Maria Bryhn vill veta om det finns något bättre och Patrik Nilsson är beredd att överge sina favoriter. Våra tre vinnare har olika motiv men alla tre vinnarna i vår tävling är verkligen nyfikna på nya Saucony Ride 10.

Vem kan inte vara nyfiken på nya Saucony Ride 10. Föregångaren Ride 9 var en favorit i Sveriges största skotest 2017. Mitt under högsäsongen kommer nu ännu en uppdaterad version när Saucony släpper Ride 10 med förbättrad stötdämpning i mellansulan och utökad slitstyrka i ovandelen.
Lätt, följsam och med enastående stötdämpning tror vi att det är ett bra val för den som vill ha en sko med mycket löpkänsla som passar för både långa samt korta, snabbare pass.
I vår tävling här på Marathon.se och på vår facebook-sida har det också varit enormt intresse att få ett par nya Saucony Ride 10. Inte lätt att plocka vinnare men här är de och deras motiveringar till att just de förtjänade ett par nya Saucony Ride 10.

Eva-Maries och Marias nya Saucony Ride 10.

Eva-Marie Frösemo
Jag skulle gärna vilja prova några nya skor på mina långpass på Öland men kör oftast vidare med samma märke som tidigare. Bara för att jag inte vågat prova nytt, men dessa var så snygga dags att prova något nytt nu.
Juryn: Ja, Eva Marie, vi ser gärna att du testar dem på alvar.

Maria Bryhn
Trogen amatörlöpare sedan 44 års ålder som provat allt från vårrus (2008) till Lidingö Ultra och Swiss Alpin (2013). Har avverkat NIKE och Asics och nu på mitt 4:e par Saucony och Salomon. Behöver nya och min fråga är: Finns det bättre skor än dessa ni erbjuder?? JAG VILL VETA. Springer Buenos Aires Marathon okt 2017, ett utmärkt tillfälle att testa dem eller vad tycker Ni?
Juryn: Vi vill också veta, men vi tror att skorna är perfekta för dig. Dessutom väger de endast 238 gram. Det gäller ju att spara vikten både för löpsteget och för att slippa bära tungt på långresan.

Patrik Nilssons nya Saucony Ride 10.

Patrik Nilsson
Jag har aldrig vågat köra annat än Asics GT1000. Skulle jag vinna så kanske jag blir omvänd? Hör ju bara gott och Saucony.
Juryn: Ja, hur ska man veta om man aldrig testar något nytt. Risken är väl att man sedan grämer sig för vad man missat...