Här kom Jonny och nr 11328 först

Närmare 22000 nummerlappar fanns prydligt uppradade när dörrarna för ASICS Stockkholm Marathon Expo öppnade kl 15 på torsdagen.
– Någon gång ska man väl vara först, sade Jonny Flodin från Bromma som var först in i Danicahallen på Östermalms IP.

Johnny Flodin har med startnummer 11328 ambition i sitt femte ASICS Stockholm Marathon. För drygt tio år sedan sprang han på 3.29.42. 

– Jag siktar på under 3.30, säger Johnny, nu gäller det bara att ta det lugnt och ladda för loppet, men i morgon blir det Metallica på Gärdet.

Det blev verkligen full rulle första timmarna på ASICS Stockholm Marathon Expo. Helglediga löpare kunde i lugn och ro hämta nummerlappar och shoppa loss.
Eller vad sägs om 1300 kronor för ett par ASICS Kayano 19!
– Ja, vi har försett oss, det är jättebra priser, säger Petter Björkestam och Anne Morlin som bär på varsina kartonger av Asics prestigemodell.
– Men, nej jag ska inte springa i de här skorna på lördag, de här är för sommarträningen, säger Petter.

Det finns mycket att se och känna på i årets Expo. Massagerullar, solglasögon, vätskebälten och Garmins nya träningsarmband Vivofit. Och många andra maratonlopp att resa till; Tallinn, Barcelona och Amsterdam. Det finns till och med resor kvar till årets New York City Marathon i SpringTime Travels monter.

Mer om ASICS Stockholm Marathon 2014