Adidas – herrskor

Adistar Cushion
Adidas toppmodell när det gäller dämpning, ovandelen fick positiv kritik förutom att skorsnörena var för korta. Löparna som sprang i modellen var lätta och dessa uppfattade dämpningen som hård. Denna modell är gjord för de som har en tyngre isättning. Detta är en ren distansko som passade för alla underlag. Alla löpare kommenterade utseendet som alla tyckte var "snygg". Finns i dammodell.
Vikt: 335g
Pris: 1200kr

Supernova Control
På denna modell har man gjort pronationskilen kortare jämfört med 2005. Detta verkar inte ha påverkat modellen alls enligt våra löpare som även sprang i fjolårsmodellen. Passar den smala foten och du får inte ha ett lågt valv. Löparna tycker att denna modell kändes lätt och smidig trots att detta är en modell för de som behöver stöd. Finns i dammodell.
Vikt: 340g
Pris: 1100kr

Supernova Cushion
Denna modell var med även i fjol och har fått en smidigare ovandel enligt våra löpare. Trots att modellen väger 355g uppfattade alla löpare den som flexibel i framfoten och ger ett bra frånskjut. Löparna som testade denna modell hade smala fötter och inte låga valv, vilket denna modell kräver. Greppet på alla underlag var utmärkt.Finns i dammodell.
Vikt: 355g
Pris: 1000kr

Adistar Control
Adidas stadigaste sko som är gjord för de som behöver stabilitet och extra dämpning. Löparna som testade denna modell tyckte att plösen var hård och stel och modellen behövde springas in ordentligt. När detta var gjort fick den mycket bra betyg vad avser grepp på alla underlag och skön komfort. Finns i dammodell.
Vikt: 340g
Pris: 1300kr

Mer om Sveriges största skotest 2006