Reebok – herrskor

Road Lite III
En tränings- tävlingssko för de som behöver en modell för de snabbare passen. Löparna kommenterade i positva ordalag som att springa barfota och den är smidig och lätt. Negativt var att den kändes kall och var hal på snö och is, en sko för barmark och i värme med andra ord. Finns i dammodell.
Vikt: 315g
Pris: 1100kr

Control II
Testets tyngsta sko och detta kommenterades av alla löpare, tyvärr fanns inga positiva synpunkter om denna modell. Den klarar en överpronation och för er med breda fötter och som har en tyngre isättning. Dämpningen uppfattades som hård. Finns i dammodell.
Vikt: 455g
Pris: 1200kr

Road Plus III
Denna modell var med även i fjol och är färguppdaterad. Alla löparna tyckte att denna modell var bred i framfoten. Skosnörena är alldeles för korta vilket kommenterades av alla löparna. Greppet på var bra på alla underlag. Prisvärd modell. Finns i dammodell.
Vikt: 355g
Pris: 900kr

Ultra III
Denna modell har förändrats till det bättre jämfört med i fjol. Skon har blivit smidigare i framfot och ovandelen är oerhört smidig. Utmärkt på snö och löparna tyckte att denna modell har allt!. Det enda negativa är vit och den blir snabbt smutsig. Finns i dammodell
Vikt: 345g
Pris: 1100kr

Mer om Sveriges största skotest 2006