Se sändningen från Premiärhalvan, lördag 20 april 10.30

Saucony - herrskor

Shadow 9 Trail
En modell som var med även i fjol men ej i testet. En utmärkt allroundsko för er som behöver grepp på alla typer av underlag. Löparna sprang en hel del väg med denna modell vilket den klarar av. Den klarar även av en del fukt och när det är riktigt blötväder. Finns i dammodell.
Vikt: 325g
Pris: 1000kr

Trigon Ride 3
En neutral sko med mycket löpkänsla, som passar den smalare foten. Denna modell fick positiva kommentarer av alla löparna. Som vanligt när det gäller Saucony klarade den av alla underlag mycket bra. Känslan är nästintill som en tränings- tävlingssko. Finns i dammodell.
Vikt: 335g
Pris: 1100kr

Omni Moderate 5
Denna modell har uppdaterats till det bättre och årets modell klarar av en överpronation och har blivit klart stabilare. Löparna som hade breda fötter och i vissa fall även ortopediska inlägg i denna modell gav bara positiva omdömmen om denna sko. Relativt lätt för att vara denna typ av modell. Finns i dammodell.
Vikt: 340g
Pris: 1200kr

Triumph 3
En lyckad modell med extra mycket dämpning som är gjord för den neutrala löparen. En av av de smalare modellerna i Saucony sortimentet vilket är positivt. Löparna tyckte att de blev vän med modellen omgående och den var följsam i framfoten. Finns i dammodell.
Vikt: 360g
Pris: 1300kr

Type A
En tränings- tävlingssko som testades under extrema förhållanden, vilket den klarade av. Löparna som var tävlingslöpare gav denna modell klart godkänt, när det gäller löpkänslan och ett bra frånskjut. Finns i små storlekar vilket gör att även damerna kan köpa denna modell.
Vikt: 250g
Pris: 1000kr

Mer om Sveriges största skotest 2006