Felmeddelande

  1. Warning: include(misc/ui/images/ui-icons.png): failed to open stream: No such file or directory in include() (line 529 of /mnt/persist/www/marathon.se/build-assets/partials/symlinks/sites-default/settings.php).
  2. Warning: include(): Failed opening 'misc/ui/images/ui-icons.png' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.40/lib/php') in include() (line 529 of /mnt/persist/www/marathon.se/build-assets/partials/symlinks/sites-default/settings.php).

Test: Altra Torin 2.5 Herr

Altra Torin 2.5 Herr

7/10

Vettigt

Mjuk och skön stötdämpning. Bra för tåspridare och breda framfötter

Svettigt

Lite klumpig.

Cirkapris: 1700 kr

Altra Torin har till i år uppdaterats med en ny design på ovandelen och har som tidigare en ganska mjuk dämpning. Materialet i mellansulan kallar man A-Bound och vi upplever att de gjort den mjukare och krämigare än på tidigare versioner.
Den breda fotformade tåboxen som Altra kallar FootShape tillåter att tårna kan sprida sig varje steg och håller stortån rak för mer kraft i löpsteget. Möjligheten att sprida på tårna var det inget tvivel om bland våra testare men just det fungerar bäst med tåstrumpor.
Det obefintliga häl- till tådroppet kräver att man tar det försiktigt i början men är positivt för de som vill lära sig landa  längre fram på foten.

Fakta
Funktion: Neutral
Vik (US9)t: 258 gram
Häl till tådropp: 0 mm

 

Utrustning