Felmeddelande

  1. Warning: include(misc/ui/images/ui-icons.png): failed to open stream: No such file or directory in include() (line 529 of /mnt/persist/www/marathon.se/build-assets/partials/symlinks/sites-default/settings.php).
  2. Warning: include(): Failed opening 'misc/ui/images/ui-icons.png' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.40/lib/php') in include() (line 529 of /mnt/persist/www/marathon.se/build-assets/partials/symlinks/sites-default/settings.php).

Test: Saucony Triumph ISO 3 Herr

Saucony Triumph ISO 3 Herr

8/10

Vettigt

Ombonad känsla. Lätt men samtidigt väldämpad mängdträningssko.

Svettigt

Sten fastnar i sulan. Ovandelens slitstyrka. Priset.

Cirkapris: 1800 kr

Triumph-serien är en klassiker från Saucony och det är också deras mest dämpade neutrala löparsko. Kan inte annat än rekommendera dessa skor trots att priset är i överkant och designen inte alls är i min smak skriver en testlöpare i sitt omdöme om Triumph ISO 3. Många lovord får också den nya dämpningen. Uppenbarligen fungerar det nya materialet Everun som ligger direkt under innersulan samt utmed hela utsidan av mellansulans häldel. En annan sak som gör skon lättare och mjukare än föregångaren är Powergrid plus i övriga mellansulan. En sko för milslukare som vill ha en träningssko som klarar många mil. Jag skulle rekommendera skon för det är en magisk känsla att springa i den, men säga att man ska vänta med att använda den tills det att gatorna är sopade”, avslutar en testlöpare sitt omdöme.

Fakta
Funktion: Neutral
Vikt (US9): 297 gram
Häl till tådropp: 8 mm

Utrustning