Så följer du ASICS Stockholm Marathon

Hur följer man bäst ASICS Stockholm Marathon? Valen är många. TV4 kommer att i sin direktsändning mellan 11.45 och 15.30 fokusera på tätstriden. För den som vill följa utvalda löpare finns flera olika sätt. Resultaten uppdateras fortlöpande under loppet som startar kl 12.00.

 


TV4 sänder hela dagen

TV4 sänder ASICS Stockholm Marathon för 22:a året. 
Sändningen i TV4 och CMore.se pågår sedan mellan kl. 11.45 och 15.30. 


Liveresultat för alla löpare

Mellantider och de preliminära resultaten finns live på loppets hemsida under loppet. Den officiella resultatlistan publiceras drygt en vecka efter loppet.


Flöden från sociala medier

Vi har samlat allt taggat med #stockholmmarathon från Instagram, Twitter och även vårt eget facebook-flöde på en specialsida. Uppdateras varje minut.


Speakers längs banan

Är man ute efter banan finns det ett antal speakers som kommer att hålla koll på loppet. Dett finns åtta speakerteam. Utöver start och mål är de på Valhallavägen/ Sturegatan, Rålambshovsparken, Gustaf Adolfs Torg, Djurgårdsbron, Skeppsbron, Södermalmstorg, samt Västerbrons krön. En speaker åker dessutom med tätbilen hela loppet runt.


 

Följ löpare med ASICS Stockholm Marathon-appen

Appen ASICS Stockholm Marathon tracking & event är framtagen både för deltagare och publik för att följa löpare och få information om loppet. Via ”Mina favoriter” får du bra koll på de löpare du vill följa, via leaderboard följer du tätstriden. Och via ”My Race kan de som springer med din telefon och har GPS påslaget följas av familj och vänner – de ser då din exakta position på banan. I appen finns även karta, nyheter och tävlingsinformation. Appen finns tillgänglig för både Android och iOS.

Mer om ASICS Stockholm Marathon 2019