Träffa Marathon.se:s experter på fredag

Ta chansen att träffa Marathon.se:s experter i samband med Stockholm Marathons Expo.
Alla som besöker mässan under fredagen har chans att möta Anders Szalkai & Co.
Fråga om råd inför loppet, eller om den fortsätta träningen!

Marathon.se kommer att ha en monter på Stockholm Marathon Expo i Danicahallen på Östermalms IP. Mässan som också är nummerlappsutdelning för Stockholm Marathon är öppen för allmänheten enligt följande:
torsdag 28 maj kl. 17-20,
fredag 29 maj kl 10–20
lördag 30 maj kl. 9–12.30.

Träffa experterna
Några av Sveriges mest rutinerade löpare och erfarna löptränare kommer att finnas i montern under fredagen:

Kl 11-12 Anders Szalkai
Anders Szalkai är Sveriges senaste olympier på maratondistansen, fortfarande aktiv, men framförallt Sveriges meste löptränare med tusentals löpare som har följt hans träningsprogram på Marathon.se.

Kl 13-14 Kent Claesson
Svensk mästare på alla distanser från 3000 meter upp till maraton. Utbildad på Idrottshögskolan är han numera verksam som löptränare både i Spårvägen och Svenska Friidrottsförbundet.

Kl 16-18 Tommie Nordh
Tommie Nordh är Marathon.se:s testledare för Sveriges största skotest och numera chef på Löplabbet. Tommie kan skor och löpning och har dessutom en imponerande egen löparkarriär med 2.21.32 på maraton och under 30 på milen.

Kl 18-19 Peder Lindberg
Under tio års tid har Peder Lindberg svarat på flera tusen frågor om löpning som coachen på Marathon.se. Peder är själv aktiv veteranlöpare och utbildad idrottslärare på Idrottshögskolan i Stockholm.

Kl 19-20 Lorenzo Nesi
Känd som expert och kommentator av stora löpartävlingar och friidrott i Eurosport. Själv en framgångsrik maratonlöpare och tränare för mångalöpare i Studenterna.

Tio Puls.se -löpare sökes
Spring i Puls.se:s linne eller tröja i Stockholm Marathon. Vi söker fem män och fem kvinnor som vill skriva om sitt lopp efteråt på Puls.se. Du får både ett linne och en funktonströja som besväret.
Först till kvarn gäller.

Mer om Stockholm Marathon 2009